Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Bed & Breakfast

Helaas raakt de huidige crisis iedereen. Het welzijn van onze gasten en medewerkers gaat boven alles. Onze B&B is weer open sinds 1 juni, uiteraard hebben wij met ons team de nodige maatregelen getroffen.

Op 21 september 2012 hebben wij onze deuren geopend van onze westernsaloon. We hebben deze gebouwd geheel in westernstijl. Het  gebouw is door ons zelf ontworpen, we hebben  alles teruggebracht in de tijd van vroeger. De buitensteen is een super mooie steen: rood met zwart en getrommeld zodat deze steen nieuw is maar eruit ziet als oud, de naam van deze steen is oud-Maassteen gebakken in Limburg.

We hebben veel gewerkt met hout en uiteraard komen er vele aspecten van vroeger in voor. Uiteraard ook een echte saloondeur en aan beide zijde een uitbouw waar je heerlijk buiten kunt zitten. Binnen is uiteraard gedacht aan een ouderwetse bar en een grote houtkachel, deze kan buiten ook gebruikt worden voor een gezellig kampvuur en buiten barbeque.  

Parkeerplaats voor auto's en fietsen BarIndian room voor 1 of 2 personen Stable room Stable room Bovenverdieping

De saloon bestaat uit 2 verdiepingen:

Benedenverdieping: keuken, wc & doucheruimte. De saloon, bestaande uit: bar & ontvangstruimte, houtkachel met zithoek, televisie en eetgelegenheid voor maximaal 12 personen. 2 Slaapkamers voor bed & breakfast-gasten.

Bovenverdieping: 2 tweepersoons slaapkamers met gedeeld balkon voor bed & breakfast-gasten. Hier is een mooi uitzicht op het trainings-park voor westernpaarden met oa: overdekte rijhal met open zijkant waar je mee kunt kijken tijdens trainingen. Ook is er boven een workshopruimte, dartbord en pool-biljart.


De voorkant heeft verranda waar je heerlijk op het teras kunt zitten onder het genot van een kopje koffie van de paarden kunt zien die worden bereden in de buitenpaddock.
Will's Ranch