Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Bed & Breakfast

Beleef het originele Western gevoel in de Saloon en Bed & Breakfast van Will's Ranch.

Heb je zin in een mini-Western vakantie tijdens Corona? 
Stel je eigen mini-vakantie samen in eigen land, geheel in Western stijl!


Verblijf in een kamer van onze B&B met ontbijt, kies een diner uit ons winter-menu en selecteer welke les, workshop of activiteit u wilt doen. Wij zorgen voor de rest!

Om diverse groepen gasten te mogen verwelkomen tijdens deze Corona-tijd, zijn er 2 kleine zithoeken op de eerste etage en een grote gelagkamer op de beganegrond. Zo kan de 1,5 meter-regel van het R.I.V.M. gehandhaafd blijven.


Winter-menu
KaasfondueOns winter-menu voor onze B&B-gasten wordt vers bereid in onze eigen keuken en wordt in de Saloon bij het haardvuur geserveerd. Liever buiten eten bij een kampvuur? Ook dat is mogelijk! Proef onze diverse bieren en koffie's. Heeft u een allergie of dieet? Geef het s.v.p. aan bij uw reservering; bijna alle gerechten op ons wintermenu zijn vegatarisch, gluten- en lactose-vrij te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden

 • Kaas- of vleesfondue (vanaf 2 personen).
 • Gourmet (vanaf 2 personen).
 • Barbeque (vanaf 4 personen).
 • Erwtensoep met roggenbrood & katenspek.
 • Schotel met verse groeten, westernfriet en vlees, vis of vega naar keuze.
 • Kindermenu: westernfriet, appelmoes en kroket of frikandel.
 • Kingsize 2-persoons pizza.
 • Maaltijdsalade met geitenkaas, walnoten en honing (geserveerd met friet of stokbrood). 
 • Diverse ijscoupes (bijv. dameblanche of versfruit-coupe of ijskoffie).
Naar boven
 
Lessen & Workshops
WorkshopKies zelf welke les, workshop of activiteit u wilt doen tijdens uw verblijf en mini-vakantie. Ruiters van alle leeftijden en ervaringsniveau's zijn welkom. Heeft u een zorgvraag of beperking? Will's Ranch biedt lessen, workshops en therapiën op maat en op de zorgvraag afgestemd.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons op +31(0)6-22123213 van din-vrij tussen 09:00 en 11:00 uur of mail ons direct.
 • Paardrijles in onze overdekte rijhal of buiten in de round-pen.
 • Ruiter(rij)bewijs halen.
 • Rijhouding en zitles m.b.v. de Franklin® Methode.
 • Therapiesessie m.b.v. Paard Als Spiegel-methodiek (PAS).
 • Workshop Western Horsemanship.
 • Workshop lassowerpen en/of boogschieten.
 • Workshop introductie tot hoefsmeden.
 • EWU erkende Westernbrevetten.
 • EWU erkende beroepsopleiding tot western instructeur.
 • Etc.
Naar boven

Activiteiten
BuitenritBeheers je stap, draf en galop? Boek een buitenrit in de mooie bossen van Leudal, Midden-Limburg! Heerlijk genieten in de buitenlucht in het stiltegebied of verken het Ruiterroutenetwerk. Liever meer actie en snelheid voor de ervaren ruiter? Boek dan een echte Western Barrelrace! 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons op +31(0)6-22123213 van din-vrij tussen 09:00 en 11:00 uur of mail ons direct.

Naar boven

B&B kamers
Op 21 september 2012 hebben wij de deuren geopend van onze Western Saloon en Bed & Breakfast. Deze is geheel naar eigen ontwerp gebouwd in westernstijl. Het gebouw is met hout afgewerkt en is gedecoreerd in de sfeer van cowboys en een originele Western Ranch. Het heeft een gezellig haardvuur, bar en veranda. Wil u dineren tijdens uw verblijf? Dat kan! À la carte dineren bij kaarslicht, een barbeque met een kampvuur of een whiskey-proeverij; alles is mogelijk; nestel je warm op de bank bij het haardvuur.

De Saloon bestaat uit 2 verdiepingen en heeft vier slaapkamers: twee op de beganegrond en twee op de eerste etage. Het toilet en de ruime inloop-douche met vaste wastafel bevinden zich op de beganegrond. Speel poolbiljard en darts op de eerste verdieping of boek een workshop in onze vergaderruimte. 

Geniet van de prachtige Limburgse bossen, het stiltegebied en het ruiterroute-netwerk. Combineer dus een paardrijles, workshop of Western opleiding eens met een overnachting! Zo mis je niets en kun je eindeloos genieten en overnachten in één van onze vier sfeervolle slaapkamers.
 

Longhorn-room
Indians-room
Stable-room
Cowboys-room


Longhorn-room
Tweepersoonskamer met een comfortabel lits-jumeaux bed en een gedeeld balkon op de 1e etage. Desgewenst kan deze kamer ook ruimte geven aan twee losse éénpersoonsbedden.
Longhorn-room


Indians-room
Knusse tweepersoonskamer met twee losse éénpersoonsbedden en vaste wastafel op de begane grond.
Cowboys-room

Cowboy-room
Ruime drie-persoonskamer/ gezinskamer met een vaste wastafel, een stapelbed en een éénpersoonsbed op de begane grond. Desgewenst kan deze kamer ook ruimte geven aan een vierde slaapplaats; er wordt dan een extra éénpersoonsbed bijgezet.
Indians-room

Stable-room
Knusse tweepersoonskamer met twee losse éénpersoonsbedden en een gedeeld balkon op de 1e etage.
Stableroom

Naar boven

Will's Ranch