Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Saloon

Op 21 september 2012 hebben wij onze deuren geopend van onze westernsaloon. We hebben gebouwd geheel in westernstijl. Het is een project geheel door ons zelf ontworpen, geen modern gebouw maar alles teruggebracht in de tijd van vroeger. De buitensteen is een super mooie steen: rood met zwart en getrommeld zodat deze steen nieuw is maar eruit ziet als oud, de naam van deze steen is oud-maas steen gebakken in Limburg. We hebben veel gewerkt met hout en uiteraard komen er vele aspecten van vroeger in voor, uiteraard ook een echte saloondeur en aan beide zijde een uitbouw waar je heerlijk buiten kunt zitten. Binnen is uiteraard gedacht aan een ouderwetse bar en een grote houtkachel, deze kan buiten ook gebruikt worden voor een gezellig kampvuur en buitenbarbecue.  

 

Saloon en buitenbak Cowboy room voor 4 personen Saloon met terras Parkeerplaats auto's en fietsen BarIndian room voor 1 persoon Bar met barbecue buffet Stable room Stable room Bovenverdieping

De saloon bestaat uit 2 verdiepingen:

Benedenverdieping saloon: keuken-ontvangstruimte-saloon-houtkachel-bar-wc-doucheruimte-2 slaapkamers(per slaapkamer voor 4 personen

Bovenverdieping saloon: 2 grote slaapkamers voor 2 personen met eigen balkon ook voor gebruik van B & B, waar je mooi uitzicht hebt op het trainings-park voor de westernpaarden met oa: trainingsmolen- oefenbrug-oefenpoort – paardenwipwap- en grondbalkoefening voor de training van de trail.

Ook is er boven aanwezig een workshop ruimte, en dart gelegenheid.


Achterzijde saloon:
Aan de achterkant van de saloon heb je een mooi uitzicht op de grote vijver.

 

Voorzijde saloon:

De voorkant heeft dezelfde uitbouw waar je heerlijk op het teras kunt zitten onder het genot van een kopje koffie genietend van de paarden die worden bereden in de buitenpadock.

Will's Ranch