Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Ervaringen


+ Bericht toevoegen Donderdag 29 April 

Vandaag kreeg onze 10 jarige dochter zonder ervaring een privéles. Ze vond het geweldig! Zeer vriendelijke eigenaren...en erg lief voor de paarden! Een aanrader!


 Zondag 25 Oktober 

Mijn vriendin en ik hebben vandaag een 2 uur durende bosrit gemaakt. Wij hadden beide geen ervaring met western rijden maar kregen alvorens de bosrit een korte en duidelijke uitleg die we konden toepassen in de rijbak voor we naar het bos vertrokken. De paarden waren ontzettend lief, braaf en goed verzorgd. De rit was goed begeleid en in een prachtige omgeving. Kortom: zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar als we weer eens in de buurt zijn!


 Dinsdag 20 Oktober 

Overnachting, grondwerkles en buitenrit.
Ons gezin heeft genoten van de gastvrijheid, eten, accommodatie, paarden, enthousiasme en kennis.
Fantastisch dat Will’s Ranch zoveel mensen blij kan maken met hun werk.
Mijn zelden rijdende echtgenoot heeft veilig en gezellig mee kunnen rijden; een buitenrit van 2 uur met tussendoor een lunch (ja hij kon daarna nog lopen ;-))
Ontspannen genieten, dankzij de paarden en goede begeleiding, van de omgeving en het samen bezig zijn met de paarden.
Onze jongste dochter past het geleerde van het grondwerk toe op haar pony en is erg enthousiast.
Aanrader!
 


 Donderdag 24 September 

Afgelopen maandag een netwerkavond van YS 3.0 gehad bij Will's Farm. en wat was het gaaf, interessant, boeiend, en confronterend. Kortom een super mooie avond. Het eten was heerlijk, en de gesprekken ah kampvuur ook heel fijn!
Een aanrader voor netwerkgroepen! 


 Zondag 30 Augustus 

Samen met mijn vriend heb ik dit weekend een kennismakingsles western rijden gehad, en dit is ons zeer goed bevallen! Deze eerste les was erg duidelijk uitgelegd, ook voor mijn vriend die geen ervaring had met paarden. De paarden waren zeer goed verzorgd en heel lief. De les werd afgesloten met een korte rit in het bos, wat een erg leuke toevoeging was. De rit was erg mooi en rustig en werd door Will in goede banen geleid, zodat we ons erg op ons gemak voelden.


Bericht 1 t/m 5 van de 34[1] 2 3 4 5 6 7 ... 7 » 


Will's Ranch