Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Ervaringen


+ Bericht toevoegen Zondag 05 September 

Vanmorgen een super leuke en gave workshop gevolgd: mechanical cow. Ontvangst met een heerlijk stukje Limburgse vlaai, demonstratie met heldere uitleg en dan zelf aan de slag! Leuk om een nieuwe ervaring op te doen in een andere discipline van de Western sport. Zeer leerzaam voor het oefenen van zit- en beenhulpen. Het weer was super, de paarden en instructeurs enthousiast en de groep was heel gezellig! Nina.


 Vrijdag 03 September 

Ponykamp 2021 
Het was echt onwijs gaaf! We hebben geleerd hoe een paard kan reageren op jou bewegingen met het longeren. En de spelletjes die we te paard hebben gedaan waren ook leuk! De nachtrit was echt cool!
Bedankt voor deze hele mooie week!
Marlijn


 


 Vrijdag 30 Juli 

Deelgenomen aan het Horsemanship weekend. Het is een heel veelzijdig en leerzaam weekend geweest, zowel op als naast (en over) het paard. De bosrit was heerlijk (op een geweldig paardje) en grondwerk oefenen heel leerzaam. Ook aan de les klinische keuring heb ik veel gehad. Een mooie ervaring dus.


 Donderdag 29 April 

Vandaag kreeg onze 10 jarige dochter zonder ervaring een privéles. Ze vond het geweldig! Zeer vriendelijke eigenaren...en erg lief voor de paarden! Een aanrader!


 Zondag 25 Oktober 

Mijn vriendin en ik hebben vandaag een 2 uur durende bosrit gemaakt. Wij hadden beide geen ervaring met western rijden maar kregen alvorens de bosrit een korte en duidelijke uitleg die we konden toepassen in de rijbak voor we naar het bos vertrokken. De paarden waren ontzettend lief, braaf en goed verzorgd. De rit was goed begeleid en in een prachtige omgeving. Kortom: zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar als we weer eens in de buurt zijn!


Bericht 1 t/m 5 van de 37[1] 2 3 4 5 6 7 ... 8 » 


Will's Ranch