Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch


+ Bericht toevoegen Zondag 05 Mei 

Vandaag hebben een vriendin en ik een duoles gehad van Will, waarin hij ons in korte tijd veel heeft weten te leren over horsemanship en western. Als klassiek Engelse ruiters een hele ervaring! Er werd echt tijd voor ons genomen en we zijn ook goed verzorgd door Karin in de Saloon. Dankjulliewel en we komen graag een keer terug!


 Woensdag 13 Maart 

Afgelopen weekend hebben wij deel mogen nemen aan de zitles mbv franklin balls. Op een ongedwongen maar professionele wijze veel mogen leren. Daarlangs was het ook gewoon een fijne en gezellige ochtend. Bedankt!


 Zondag 10 Maart 

Ik heb stage mogen lopen bij Will’s ranch en heb hier een heel fijne ervaring gehad. Leuk afwisselend werk met veel leermomenten. De eigenaren nemen genoeg tijd voor je te helpen met hetgeen waar je je in wilt verdiepen en gaan vaker met je zitten voor feedback momenten. Ook zijn er genoeg mogelijkheden om zelfstandig aan de slag te gaan en dit geeft zelfvertrouwen en leert je om initiatief te nemen. Het was dus zeker een toffe stage!


 Donderdag 11 Januari 

Het was weer de ' hemel op (western) paarden' vandaag! Eindelijk een plek waar wij als twee gevorderde ruiters een leuke buitenrit kunnen maken. Door de strenge vorst was de grond helaas te hard voor alle gangen, maar het was zonnig en prachtig in het witberijpte bos. En Will compenseerde dit door zijn echte cowboy verhalen, o.a. over zijn vroegere ' kroegpaard' haha! We komen graag nog eens terug, voor de wat langere rit naar het Zwanenmeer. Denise & David


 Donderdag 14 September 

Vandaag een kennismakingsles gehad obv Will en Whiskey (paard :-P). Super leerzaam! Alles werd op een fijne en rustige manier uitgelegd. Jammer dat het dik 2 uur rijden is vanaf huis! Anders zeker vaker terug gekomen!


Bericht 1 t/m 5 van de 57[1] 2 3 4 5 6 7 ... 12 »