Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch


+ Bericht toevoegen Donderdag 14 September 

Vandaag een kennismakingsles gehad obv Will en Whiskey (paard :-P). Super leerzaam! Alles werd op een fijne en rustige manier uitgelegd. Jammer dat het dik 2 uur rijden is vanaf huis! Anders zeker vaker terug gekomen!


 Zaterdag 02 September 

Vandaag onze eerste les gehad. Er werd echt tijd voor ons gemaakt en op een ontspannen manier werd ons alles uitgelegd. Heel fijn! De les werd echt op maat gegeven. Wij komen hier zeker terug.


 Dinsdag 29 Augustus 

Super aardige mensen en een hele leuke plek om te komen. Wij hebben genoten van onze rit, mooie omgeving en er is een leuke route uitgezocht door de gids! Zeker de moeite waard om hier nog is terug te komen. Ook zijn ze hier erg vriendelijk voor de paarden, heel fijn!


 Zondag 20 Augustus 

Vandaag (in de zon met 27 graden) en twee weken geleden (in de stromende regen op 1 van de koudste dagen in augustus) een heerlijke buitenrit gemaakt op een fijn te rijden paard. Beide keren van genoten en ik kom zeker nog eens terug.


 Zondag 23 Juli 

Samen met mijn zus een super fijne kennismakingsles gehad van Will en Karin. We kregen persoonlijke aandacht op ons eigen niveau van rijden. We voelde ons al snel op ons gemak bij hun en de paarden!


Bericht 1 t/m 5 van de 53[1] 2 3 4 5 6 7 ... 11 »