Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Wie wij zijn

Wij willen ons even aan u voorstellen

Will en Karin rijden al paard vanaf hun jeugd. Will is een cowboy in hart en nieren. Paardrijden doet hij met veel gevoel en rust. Op reis gaan met zijn paard, slapen in de open lucht en een heerlijk pintje pakken in de kroeg met zijn paard Buddy horen bij zijn levensstijl. Will is een levensgenieter en een harde werker. Hij heeft de gave om mensen te helpen die helemaal vastzitten en niet meer kunnen genieten van het leven. Zijn doel is om er voor mensen te zijn en ze te kunnen helpen met de gave die hij heeft gekregen. Mensen laten genieten van de natuur, paarden en van het leven.

In ons warme gezinnetje is iedereen van harte welkom. Onze dochter Joyce, studerend voor paardenveearts in Gent, helpt mee met de paarden en is zelf een goede amazone en heeft zich geheel gestort op het western rijden. Haar passie ligt in pleasure en reining. 

 

Onze zoon Edwin gaat graag gezellig om met de mensen die bij ons komen voor te lessen en hij is de grillmaster en barman van de ranch. Onze jongste dochter Cheyenne geeft graag samen met haar grote zus demonstraties op haar pony Ayita.
 

Karin is opgeroeid tussen de paarden. Haar ouders hebben vroeger een manege gehad en ze kon al eerder pony rijden dan fietsen. In haar kinderjaren heeft ze vele pony concoursen bezocht, was ze erg fanatiek zowel in de dressuur als in de springsport. Op haar 14e is Karin gaan helpen en later gaan werken bij internationale springruiter Erik van der Vleuten in Mierlo waar ze ook woonde. Later heeft ze haar eigen paard Hanky Panky gekocht en deze zelf getraind bij Erik. Daarna heeft ze naast haar baan als dokters assistente altijd parttime paard gereden,paarden getraind en uitgebracht op concours. Zowel paarden van haar zelf als van derden. Haar passie lag bij jonge hengsten beleren en deze stoere jongens een goede opleiding te geven. Toen Karin Will leerde kennen heeft ze haar hart verloren aan het western rijden. Het begon voor haar door kennis te maken met heerlijke lange buitenritten op een westernzadel. Ze traint samen met Will hun jonge paarden. Maar reining is toch haar favoriet. Dit doet ze samen met Will die haar hierin steunt en helpt met alles wat mogelijk is.

Will's Ranch