Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Wie wij zijn

Wij willen ons GRAAG  aan u voorstellen

Will en Karin rijden paard vanaf hun jeugd en delen deze passie graag.

Will is een cowboy in hart en nieren. Paardrijden doet hij met veel gevoel en rust. Op reis gaan met zijn paard Buddy, slapen in de open lucht en onderweg een heerlijk pintje pakken in de kroeg horen helemaal bij zijn levensstijl. Will is een levensgenieter en een harde werker. Hij heeft het in zich, om mensen te helpen die helemaal vastzitten in hun leven en niet meer kunnen genieten. Zijn persoonlijke doel is, om er voor mensen te zijn en ze te mogen helpen met dat wat hij in het leven heeft gekregen. Om mensen weer laten genieten van natuur, paarden en het leven.
 

In ons warme gezin is iedereen van harte welkom. Onze dochter Joyce, studerend voor paardenveearts in Gent, helpt mee met de paarden en is zelf een goede amazone en heeft zich geheel gestort op het western rijden. Haar passie ligt in pleasure en reining. 

 

Onze zoon Edwin gaat graag gezellig om met de mensen die bij ons komen voor te lessen en hij is de grillmaster en barman van de ranch. Onze jongste dochter Cheyenne geeft graag samen met haar grote zus demonstraties op haar pony Ayita.
 

Karin is opgeroeid tussen de paarden. Haar ouders hadden een manege en ze reed eerder pony dan een fiets. In haar kinderjaren heeft ze vele pony concours bezocht ,en was ze erg fanatiek in zowel dressuur, als springsport. Op haar 14e is Karin aan de slag gegaan bij internationale springruiter Erik van der Vleuten in Mierlo. Later heeft ze haar eigen paard Hanky Panky gekocht en deze zelf getraind bij Erik. Daarna heeft ze naast haar baan als doktersassistent altijd parttime paard gereden, paarden getraind en uitgebracht op concours. Zowel eigen paarden als paarden van derden. Haar passie lag bij jonge hengsten beleren en deze stoere jongens een goede opleiding te geven.

Toen Karin Will leerde kennen, heeft ze haar hart verloren aan het western rijden. Het begon voor haar door kennis te maken met heerlijke, lange buitenritten op een westernzadel. Ze traint samen met Will hun jonge paarden. Maar reining is toch haar favoriet. Dit doet ze samen met Will die haar hierin steunt en helpt met alles wat mogelijk is.

Will's Ranch