Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Lessen

Bij Will's Ranch in Heibloem, Limburg kunt u terecht voor indiviueel les, in duo's (duo alleen na een kennismakingsles 1 op 1.)

Alle leeftijden en opleidingsniveau's zijn welkom. Wij bieden o.a.: paardrijles in Western rijstijl, workshops, teambuilding, EWU Western Brevetten, tot en met EWU beroepsopleiding tot Western instructeur.


Rijles wordt gegeven op basis van Natural Horsemanship. Bent u als ruiter klassiek opgeleid in de Engelse rijstijl? Kom eens langs en maak kennis met de Western Rijstijl!

Op de Ranch is een kudde goed getrainde paarden en pony’s aanwezig waarop u les kunt volgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deel te nemen met een eigen paard.

Privélessen volwassenen:
De lessen worden gegeven geheel op eigen niveau. Tijdens een kennismakingsles wordt bekeken wat de wensen zijn en wat het niveau van de ruiter is. Er wordt gekeken naar welk paard het beste bij jou past. In principe rijd je iedere week op hetzelfde paard, doorstroom is natuurlijk mogelijk. 

Let op na reservering is uw les pas bevestigd na betaling hiervan.
Deze kan na annulering binnen 48 uur van je gereserveerde les niet worden gerestitueerd. 

Bij tijdig annuleren zie boven is een restitutie mogelijk van 30% van uw betaalde bedrag.


Rittenkaart mogelijk per kalendermaand als je minimaal 1x per week een les reserveerd. 
Daar je een korting krijgt van € 10,00 per les zijn er wel een paar huisregels aan verbonden.
Huisregels Rittenkaart:

  • Minimaal 48 uren van te voren annuleren voor aanvang van je les, anders geen mogelijkheid om deze te verplaatsen/ in te halen.
  • Bij tijdig annuleren zie boven is een restitutie mogelijk van 30% van uw betaalde bedrag.
  • Inhaalles alleen in overleg en binnen 1 week vanaf dag dat je les stond ingepland.
  • Resitutie niet mogelijk van je reeds betaalde rittenkaart.
  • Als er een evenement plaats vindt op de ranch kan er worden gevraagd door team Will's ranch om je les te verplaatsen naar een andere dag/tijdstip, altijd in goed vinden van de ruiter/amanzone en binnen 1 week.

 Duolessen:
Is een groepsles niets voor jou? Geef je de voorkeur aan persoonlijke aandacht, maar wil je toch de gezelligheid opzoeken om met iemand samen te rijden? Dan zijn duolessen misschien een optie. Vanuit een goede basis kan alles geleerd worden. Of dit nu in de Pleasure, Reining, Trail, of Horsemanship is. Alles wordt op een uitdagende manier gedoceerd door 3 ervaren docenten.

Let op: voorafgaande aan de duolessen is er eerst een individuele kennismakingsles om het rijniveau van de ruiter vast te stellen en de beste paard-ruitercombinatie te bepalen.

Op de Ranch hebben we zeer lieve pony’s met een gouden karakter. De lessen worden verzorgd door onze erkende instructeurs en de cursisten krijgen hulp van vrijwilligers bij het poetsen/omgang/zadelen.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur een e-mail met je gegevens!
 
Team Will's Ranch

Meer informatie?

Voor meer informatie bel dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 11:00 uur:

06 - 221 23 213 info@willsranch.nl