Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Paardrijles

De lessen worden gegeven op basis van Horsemanship. Op de Ranch is een kudde goed getrainde paarden en pony’s aanwezig, waarop u les kunt volgen. Natuurlijk is het ook mogelijk om deel te nemen met je eigen paard.


Privé lessen:
De lessen worden gegeven geheel op eigen niveau. Tijdens een kennismakingsles wordt bekeken wat de wensen zijn en wat et niveau van de ruiter is. Er wordt gekeken naar welk paard het beste bij jou past. In principe rijd je iedere week op hetzelfde paard, doorstroom is natuurlijk mogelijk. De lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren ruiter.
 
Duolessen:
Is een groepsles niets voor jou? Geef je de voorkeur aan persoonlijke aandacht, maar wil je toch de gezelligheid opzoeken om met iemand samen te rijden? Dan zijn duolessen misschien een optie. Vanuit een goede basis kan alles geleerd worden. Of dit nu in de Pleasure, Reining, Trail, of Horsemanship is. Alles wordt op een uitdagende manier gedoceerd door 3 ervaren docenten.

  • Privélessen worden gegeven in blokken van 1 uur of 30 minuten.
  • Kinderlessen duren 30 minuten,1 op 1.

Western Junior lessen:
Jong geleerd......

Wij verzorgen lessen aan jonge kinderen vanaf 5 jaar. In een pakket van 5 lessen van een uur leren jonge kinderen spelenderwijs omgaan met paarden. Verzorgen, knuffelen, goede en veilige omgang met de pony's, maar vooral ook ruimte voor plezier en gezelligheid.

De lessen duren een uur en richten zich op kinderen van 5 tot en met 7 jaar
en kinderen van 8 tot en met 10 jaar.

Zie voor de kosten van het 5-lessenpakket onder "prijzen" van deze website.
Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen van start!

Op de Ranch hebben we zeer lieve pony’s met een gouden karakter.
 

Bekijk de prijzen
 

Will's Ranch