Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Evenementen

Het lijkt er echter op dat COVID-19 ook voor ons, net als voor vele andere evenementen, roet in het eten gaat gooien.

Jullie kunnen je waarschijnlijk goed voorstellen dat met alle hectiek rondom COVID-19 het lastig is om op dit moment iets concreet te maken. 

We hebben nog steeds hoop dat de cursus op de geplande datum door kan gaan, maar realiseren ons dat de kans erg klein is dat dit daadwerkelijk gaat lukken.

Totdat er meer bekend is over de tijdsspanne van de richtlijnen en maatregelen houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Net als voor iedereen staat jullie en onze gezondheid voorop!

Wij wensen jullie veel sterkte en gezondheid de komende tijd. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan horen we het graag.  We hopen met z’n allen dat we deze moeilijke tijden snel achter ons kunnen laten.
Wat is er bij ons te doen

Hieronder treft u alle evenementen aan die op het programma staan. Klik op een evenement voor meer informatie of ga meteen naar reserveren!

Buitenritten met aansluitend BBQ in western-stijl worden om de paar weken georganiseerd.

Horsemanship weekenden met workshops voor iedereen toegangelijk van beginner tot gevorderden, wordt in verschillende niveau's gegeven.

PAS (=paard als spiegel) geeft ook workshops waarin je kunt komen kijken en deelgenoot mag uitmaken van een groeps-sessie, laat je verwonderen!
 

Prijs

De prijs staat per evenement benoemd op de detailpagina van het betreffende evenement.
Klik op het betreffende evenement voor de details
 


Aankomende evenementen

Will's Ranch