Will's Ranch
Will's RanchWill's RanchWill's RanchWill's Ranch
Will's Ranch

Paardenvakantie Limburg

Paardenvakantie in eigen land

Wilt u uw vakantie geheel in het teken zetten van paarden, paardrijden en genieten? Dat kan bij Will's Ranch in Heibloem. Zowel met als zonder eigen paard kunt u, op basis van Natural Horsemanship, lessen volgen, buitenritten maken en genieten van de rust en ruimte in de prachtige natuur. 

 

Overnachten gebeurt in de authentieke westernsaloon, waarin maximaal 12 personen kunnen overnachten. Verder geniet u van de heerlijke cowboy-ontbijten, lunches en barbecues uit eigen keuken. 

 

Voor zowel kinderen als volwassenen is dit een heerlijke paardenvakantie, waarin veel wordt geleerd, maar waar ook veel ontspanning mogelijk is. Paardenvakanties zijn mogelijk voor ruiters van alle niveaus; van beginner tot gevorderde. 

Ook de niet-ruiters kunnen zich amuseren op Will's Ranch. Voor hen zijn er tal van sportieve activiteiten te beleven, zoals mountainbiken, wandelen, fietsen, kanoën etc. 

 

Vraag naar de mogelijkheden om uw paardenvakantie bij Will's Ranch te boeken. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met de familie Verhaeg.

 

Will's Ranch

Asbroek 10

6089 NA Heibloem

tel. 06 22 12 32 13

e-mail: info@willsranch.nl

Will's Ranch